HomeNieuw

Deze soort pen zorgt voor een snelle en effectieve verwijdering van wratten ( ook voetwratten) , steelwratjes , pigment en ouderdomsvlekken en andere goedaardige huidletsels door bevriezing.

De Cryo-stift werkt op basis van penetrating-jet-freezing ; de meest effectieve Cryo-technologie van dit moment.

De behandeling van huid oneffenheden met de stift is eenvoudig uitvoerbaar en duurt slechts enkele seconden.

De behandelingen zijn nagenoeg pijnloos.

Over het algemeen is 1 enkele behandeling voldoende , kan in combinatie bij een gezichtsbehandeling of pedicure en ook los geboekt worden.

 

Start-tarief van €12.50

Daar komt dan afhankelijk van de hoeveelheid en grootte van de plekjes ongeveer tussen de €5.00 en €10.00 bij

Lees meer...

De CITY NAP CARBOXY behandeling is een exclusieve behandeling die natuurlijke ingredienten combineert voor de bescherming tegen uv-straling , blauw licht , smog en stof.

Het is een DETOX behandeling die ik combineer met HET  zuurstofmasker, waardoor de huid voorzien wordt van de essentiele zuurstof die nodig is voor het herstel van de huidprocessen.

Het verhoogt de celstofwisseling , verbeterd de bloedstroom en verstekt en verjongt de huid zichtbaar !

 

Zo zorgt CARBOXY voor :

-vermindering van rimpels en rimpeldiepte

- herstel van acne en acne littekens

- versteviging van de huid

- herstel van natuurlijke glans

 

Je kunt deze behandeling zien als een flinke boost behandeling , bijvoorbeeld 2 keer per jaar.

Of in een kuurtje van 2 keer in 1 maand.

 

Lees meer...

De Japanse gezichtsmassage is een unieke en bijzondere gezichtsmassage waar een combinatie wordt gemaakt van een ontspannende nek/schoudermassage, gezichtsmassage, energetische drukpunten , lymfedrainage en hoofdmassage. Naast de ontspannende werking van deze massage wordt de doorstroming van de levensenergie (Ki) bevordert doordat we werken op de meridianen.

 

Daarnaast geeft deze massage een huidverbetering, een "facelift" effect .

De huid wordt na een aantal massages soepeler, steviger en zachter.

Een massage van de gezichtshuid bevordert de bloedcirculatie en aanmaak van collageen waardoor de huid verbetert.

Voor wie?

 • Slappe en /of doffe huid                                                  
 • Rimpels                                           
 • Stress
 • Spanningshoofdpijn
 • Vermoeidheid
 • Spijsverteringsproblemen

 

 

 

 

Lees meer...

Dit nieuwe concept gaat uit van een gezichtsreflexologie behandeling ,specifiek afgestemd op huidproblemen in het gezicht. De behandeling bestaat uit 7 massages en er wordt gewerkt aan de hand van de oosterse 5 elementenleer met daarbij drukpunten en meridianen uit de japanse en indiaanse kijk op gezondheid.
Cosmofacial stimuleert het lichaam om intern te genezen, wat weer te zien is in het gezicht. Je voelt je beter, zowel lichamelijk als mentaal, de huid verbeterd zichtbaar, je krijgt een betere spiertonus in het gezicht en een stalende huid.
Tijdens de massages wordt er gewerkt met oliën ,maskers zouten en zoutstenen.
Deze behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen.

Lees meer...

Bindweefsel bevindt zich door het hele lichaam en er zijn tal van redenen waarom je een bindweefselmassage toepast:
-hoofdpijn en migraine;

- maagpijn en darmaandoeningen;

- doorbloedings stoornissen;

- slapeloosheid;

- acné en littekens;

- cosmetisch: rimpels, wallen, donkere kringen;

 

Middels massage en cupping kunnen buik, borst, benen, armen en gezicht behandeld worden.

Lees meer...

Studio May Hands verwerkt persoonsgegevens die u aan ons verstrekt doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 • Voornaam of voorletter(s) en achternaam
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer
 • Adres, postcode, plaats en land

 

Waarom we gegevens nodig hebben

Studio May Hands verwerkt uw gegevens voor de volgende doeleinden:

 • Om telefonisch contact met u te kunnen opnemen, als u ons daar om heeft verzocht door middel van een contactaanvraag.
 • Om u per e-mail van informatie te voorzien, als u ons daar om heeft verzocht door middel van een contactaanvraag.


Privacy

Studio May Hands respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. 
Studio May Hands zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. 
Studio May Hands verstrekt geen gegevens aan derden, alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we u om in deze kopie uw pasfoto en burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van uw privacy. Studio May Hands zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiliging

Studio May Hands neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer...

Deze  CHI behandeling is een echte verwen behandeling waarbij je in de watten wordt gelegd.
In deze fantastische natuurlijke behandeling wordt gebruik gemaakt van rozenolie, rozenbottelolie, rozenhydrolaat en rozenkwarts stenen.

Een behandeling bestaat uit:

 • Een voetbad
 • Verzachtende reiniging
 • Peeling
 • Penseelmassage met een verzorgende en voedende vitamineolie
 • hydraterend masker
 • Massage van handen en voeten
 • Massage van het gezicht met warme rozenkwarts en bergkristal stenen

Deze behandeling wordt u aangeboden voor € 65.00

Dorn-therapie is een zachte wervel- en gewrichtscorrectiebehandeling die gebruikt wordt bij problemen die direct of indirect samenhangen met de wervelkolom. De boodschap van de Dorn-methode is eigenlijk heel eenvoudig en kan ook zonder medische voorkennis begrepen worden.
De basis van de Dorn-methode is altijd de correctie van het beenlengteverschil.

Dorn skelet Bijna iedereen heeft een beenlengteverschil, althans, zo lijkt het. We hebben echter wel even lange benen, alleen daar waar het been langer lijkt, is er meer ruimte in het heupgewricht. Bij uitzondering is het beenlengteverschil het gevolg van een operatie of geboorteproblemen. De benen zijn de steunpilaren van ons bekken. Als deze pilaren ongelijk lang zijn, staat ook het bekken scheef: bekkenscheefstand!

Dit veelvoorkomende probleem moet verholpen worden, omdat het anders voor veel problemen gaat zorgen: het leidt vaak tot een heiligbeenverschuiving [daarop staat de wervelkolom] en veel chronische problemen, zoals scoliose, lage-rugklachten, heupklachten, kniepijn, voetproblemen, verzakkingen, darm- en blaasproblemen en nekklachten.

Meestal krijg je dan te horen: je been is te kort, doe maar een verhoging onder je schoen. Echter, dit verergert juist de bekkenscheefstand, die later tot enorme heup- en lage-rugklachten kan leiden. Het lange been moet ‘korter’ gemaakt worden. Door middel van de Dorn-methode kan iedereen zijn benen op gelijke lengte houden.

Als door het opheffen van het beenlengteverschil de basis in orde is, gaan we verder met de wervelkolom. Alle wervels worden nu gecontroleerd. Als ze niet in de goede positie staan worden ze voorzichtig weer op de goede plek gedrukt.

Lees meer...